Донецький боксер хоче позбавити титулу WBA киянина Юрія Нужненка

Донецький боксер хоче позбавити титулу WBA киянина Юрія Нужненка
boxnews.com.ua

Вперше в історії вітчизняного професійного боксу два українських атлета зійдуться в бою за найвищий боксерський титул - звання Чемпіона Світу, інформує прес-служба Union Boxing Promotion.

Додаткової інтриги цьому протистояння додає той факт, що спортсмени представляють дві провідні промоутерської компанії України: Union Boxing Promotion - Донецьк і K2 East Promotion - Київ.

Офіційний претендент на титул WBA в напівсередній вазі дончанин В'ячеслав Сенченко спробує відвоювати у чинного чемпіона киянина Юрія Нужненко. Бій пройде в Палаці Спорту Дружба.

У рамках турніру відбудеться і бій континентального значення - поєдинок за звання Чемпіона Європи EBU, в якому донецький чемпіон Олег Єфимович буде відстоювати свій титул проти француза Османа Актаса. У ще одному титульному поєдинку вечора за звання чемпіона Європи за версією EBU European External зустрінуться дончанин Володимир Кравець та білорус Євген Круглик.

Також програмою змагань передбачено два міжнародних рейтингових поєдинки: Андрій Кудрявцев (Донецьк, UBP) - Ніко Шредер (Німеччина) і Стас Каштанов (Донецьк, UBP) - Андрій Агеєв (Україна).


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK