Володимир Кличко: Заткну Хею рот своїм кулаком

Володимир Кличко: Заткну Хею рот своїм кулаком
Павло Терехов/Прес-служба братів Кличків

За словами менеджера промоутерської компанії братів Кличків K2Promotions Бернда Бенті, місце проведення цього бою поки що остаточно не визначено, але він точно пройде в Європі.

"В кінці кінців, ми зуміли домовитися. Контракт буде підписаний завтра вранці, - повідомив Бенті в середу в інтерв'ю ESPN.com. - У нас було чотири пропозиції про проведення поєдинку в Німеччині, які ми скоротили до одного, і крім того у нас є ще три пропозиції про проведення бою у Європі, за межами Німеччини ".

Володимир Кличко висловив своє задоволення тим, що їм вдалося домовитися про проведення поєдинку: "Я дуже радий, що бій відбудеться. Я був дуже стурбований тим, чи погодиться Хей на бій, так як лише через нього у мене вийшла перерва пів року у виступах".

Я радий, що ми зустрінемося на ринзі. У мене було багато противників-балакунів, але такого балакуна як Хей у мене ще не було. Я буду дуже радий, коли мої кулаки змусять його замовкнути


" Я радий, що ми зустрінемося на ринзі. У мене було багато противників-балакунів, але такого балакуна як Хей у мене ще не було.
Я буду дуже радий, коли мої кулаки змусять його замовкнути. Ні один з моїх попередніх противників не вів себе так провокаційно як Хей, тому буду радий заткнуть йому рот своїм кулаком. Цей поєдинок завершиться достроково. Це знаковий для мене бій", - заявив Володимир Кличко.

Переговори про бій абсолютного Чемпіона світу в першій важкій вазі Девіда Хея і Чемпіон світу в суперважкій вазі за версіями трьох боксерських організацій Володимира Кличка кілька разів знаходилися під загрозою зриву через фінансові претензії британського боксера. За попередніми повідомленнями поєдинок відбудеться в Німеччині 20 червня.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK