Англійські ЗМІ розкритикували гру Англії проти України

Англійські ЗМІ розкритикували гру Англії проти України
АР

Авторитетна The Times назвала перемогу своєї збірної потворною і додала: "Англійці знову діяли блякло, але за давньою італійською звичкою (натяк на прагматичний стиль і талан тренера господарів Фабіо Капелло. - ред.) перемогли. Це був складний вечір для Англії, яка зіткнулася з гідним суперником в особі України".  

The Independent пішла ще далі й прямо заявила: "Террі поцупив перемогу для Англії". Видання обіграло нещодавній інцидент, коли матір і тещу автора переможного гола впіймали на безглуздій крадіжці в магазині. 

Загалом команда Фабіо Капелло отримала неабияку порцію критики, а ось гру української збірної британські ЗМІ стримано похвалили. Критикували тільки Вороніна, його спроби в нападі The Guardian обізвала даремними і зауважила, що Вороніну не вистачало взаєморозуміння з Мілевським, котрого назвала старанним. Утім, як пишуть газети, гості взагалі в атаці виглядали непереконливо.  

Багато уваги преса Туманного альбіону приділила інциденту в другому таймі, коли Руні відверто вдарив по ногах Алієва. The Sun оцінив учинок форварда, як обурливий. А The Telegraph порадив Капелло, який назвав фол Руні нормальною боротьбою, перевірити свій зір. Тільки поблажливість данського арбітра Ларсена допомогла Руні, на думку видання, уникнути видалення.  

Ще однією темою для британців став український форвард Андрій Шевченко. Як пише The Independent, "забивши м'яч, Шева примусив Капелло пережити жахливі 11 хвилин, поки Террі не уразив ворота українців".  

The Times провела цікаві паралелі, порівнявши Шевченка з Майклом Оуеном: "Обидва нападаючі, незважаючи на погану гру в клубах, залишаються знаковими фігурами у збірних. І якщо Михайличенко всіляко підтримує свого лідера і постійно викликає до своєї команди, то Капелло, схоже, від Оуена відмовився. Гол Шевченка залишив останнє слово в цій ситуації за тренером України". 

Нагадаємо, 1 квітня Англія в домашньому поєдинку на Уемблі перемогла збірну України з рахунком 2:1.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK