Воронін: З хорватами треба грати в атакуючий футбол

Воронін: З хорватами треба грати в атакуючий футбол
АР

Воронін зізнався, що почувається погано: "Ніс зламали, голова паморочиться, болить. Але до літа я точно робити операцію не буду. Треба грати. Швидше за все, в суботу з Боруссією Дортмунд теж гратиму з маскою".  

Український форвард оцінив шанси української збірної на вихід до фінальної частини Чемпіонату світу-2010: "1:2 на Уемблі - не велика втрата. Ми програли Англії, на її полі. Найважливіша гра буде влітку на виїзді з хорватами, там зважиться, швидше за все, наша доля. Нам треба вигравати. Якщо виграємо, продовжуємо боротися за вихід. Якщо граємо внічию - теж. Але поразка буде дуже важкою для нас. Зараз наші шанси з балканцями - однакові".

Андрій Воронін розповів, що потрібно змінити, щоб боротися в матчі з хорватами за перемогу: "Щоб забивати, потрібно створювати голові моменти. Тому, моя особиста думка, нам треба грати більше на атаку. Не забувати, звичайно, про оборону, але грати більше на атаку. Півзахисники повинні більше висуватися вперед, подавати істотнішу підтримку нападаючим". 

"Якщо ми гратимемо з хорватами, тільки обороняючись і сподіваючись на контратаки, то, я гадаю, в нас не так багато шансів буде їх обіграти. Якщо ж ми гратимемо в атакуючий футбол, шанси взяти в Хорватії три очки зростуть. А в такий футбол ми грати можемо. Хороші атакуючі футболісти в нас є. Треба в себе повірити, і не боятися. Англійці й хорвати - такі ж люди, як і ми. Нічим особливо вони від нас не відрізняються", - вважає Воронін. 

Нагадаємо, 1 квітня Англія в домашньому поєдинку на Уемблі перемогла збірну України з рахунком 2:1. 

Раніше футболіст збірної україни Андрій Воронін вже отримував травму носа і був змушений грати в масці.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK