Нінкович не задоволений грою команди

Нінкович не задоволений грою команди
ФК Динамо

"Я не задоволений нашою грою, особливо в першому таймі. А ось підсумковим результатом задоволений. У перерві отримали зауваження від головного тренера. Хоча, ми дорослі люди і самі прекрасно розуміли, у чому треба було додати. Перші 10-15 хвилин другого тайму провели краще. Але все одно, це не наш рівень гри. Ми можемо грати краще. Цим не задоволені ні ми, ні, мабуть, наші вболівальники ", - заявив півзахисник Динамо.

Про заохочення: "Ні, напевно, він це зробить перед грою-відповіддю. Зараз у нас є шанс потрапити в півфінал Кубка УЄФА, який буде дивитися весь світ. Гроші в такій ситуації не першорядні".

"Якщо б ми були в Парижі грали як з іспанцями, обов'язково б перемогли", - додав Нінкович.

Про матч-відповідь: "В єврокубках своя стратегія. Ми хотіли перемогти ПСЖ на виїзді і вирішити долю протистояння. Тепер спробуємо це зробити на наступному тижні. Зараз шанси команд на успіх 50 на 50".

Про Шахтар: "Я тільки після нашої гри дізнався результат поєдинку в Донецьку і дуже здивувався. Молодці! Ми бачили Марсель в грі з ПСЖ, вони виглядали сильно. Чесно кажучи, такої переконливої перемоги Шахтаря не очікував".

Про календар: "У такому ритмі грають усі великі команди Європи. Минулої осені ми вже виступали в чемпіонаті та Лізі чемпіонів, так що встигли звикнути, при бажанні, знайдеться час і відпочити, і підготуватися до гри".

У четвер, 9 квітня, київське Динамо в першому чвертьфінальному матчі Кубка УЄФА не змогло забити у ворота французького ПСЖ.
Щоправда, і парижани нічого не змогли вдіяти з київським захистом. Все вирішиться в столиці України.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK