Богуш: У таких матчах набагато краще результативна нічия

Богуш: У таких матчах набагато краще результативна нічия
ФК Динамо

Про моменти: "Були досить небезпечні ситуації. У першому таймі з двох моментів особливо серйозним був перший. У ньому погано бачив момент удару. Добре, що м'яч ішов недалеко від мене, і я встиг виставити ногу".  

Про захисників: "Нуль у своїх воротах - вже добре. Але в таких матчах набагато краще результативна нічия. Це якщо говорити про нічийний результат. Тепер у нас є гра в Києві, при своїх уболівальниках ми повинні перемагати ПСЖ і йти далі".  

Про тренерську настанову: "У нас не виходило змінювати напрями атаки, перекладати м'яч із флангу на фланг. Тому в атаці ми були не такі активні, як завжди".  

Про якості Динамо: "Перш за все, за рахунок величезного бажання і виграшу кожним з футболістів мікродуелей по всьому полю. Якщо виконаємо настанову Юрія Павловича, це і буде запорукою нашого успіху.  

У четвер, 9 квітня, київське Динамо в першому чвертьфінальному матчі Кубка УЄФА не змогло забити у ворота французького ПСЖ. Хоча, і парижани нічого не змогли поробити з київською обороною. Все зважиться у столиці України.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK