УПЛ попередила вболівальників

УПЛ попередила вболівальників
ultras.org.ua
Про це йдеться в її відкритому листі до вболівальників.

"Ми прекрасно розуміємо ваше бажання якнайсильніше вболіватиза улюбленими командами. Ми підтримуємо палкий прояв емоцій на трибунах, але заумови дотримання законів і правил", - цитує обіг прес-служба Прем'єр-ліги.

"Порушуючи громадський порядок, ви ставите в незручне становищесвій клуб. Оскільки через власних фанатів він буде піддаватися покаранням, і нетільки у вигляді фінансових санкцій. Дисциплінарними правилами ФФУ передбаченопозбавляти клуби права проводити матчі у присутності вболівальників абозабороняти приймати суперників на своєму стадіоні", - підкреслилипредставники Прем'єр-ліги.

"Отже, своїми вчинками ви завдаєте відчутного удару поіміджі клубу й українського футболу взагалі. А гарну репутацію важко заробити йзначно складніше зберегти", - йдеться в листі до вболівальників.

"Українські клуби успішно виступають в єврокубках, ужевлітку Україна буде приймати юнацький чемпіонат Європи, а в 2012 році разом зПольщею проведе фінальну частину континентального чемпіонату найвищого рівня. Іна тлі цих успіхів Україна може вмить втратити визнання світових футбольнихспівтовариств", - попереджає Прем'єр-ліга.

"Попереджаємо, що глядачі, які здійснюватимуть порушення,будуть в індивідуальному порядку втрачати можливість відвідувати будь-якийстадіон на період не менше двох років. Давайте дотримуватися встановленихправил і разом насолоджуватися всіма позитивними проявами, які супроводжуютьулюблене мільйонами футбольне дійство", - сказано в обігу.

Нагадаємо, раніше харківський Металіст звернувся до своїх фанатівз вимогою припинити використання заборонених піротехнічних засобів на стадіоні.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK