Масса й Сутіл увійшли в профспілку гонщиків

Масса й Сутіл увійшли в профспілку гонщиків
AP
Торік профспілка гонщиків Формули-1 складно було вважатиреальною силою чемпіонату. В GPDA не входили лідери - Кімі Райкконен, Феліпе Массаі Льюїс Хемілтон, але завдяки зусиллям голови асоціації - тест-пілота McLarenПедро де Ла Роси і двох директорів - Фернандо Алонсо й Марка Веббера, цьогороку  асоціація включає у свій склад всіхдіючих пілотів, крім Кімі Райкконена.

Про те, що до GPDA вирішив приєднатися Льюїс Хемілтон, булооголошено наприкінці березня, зараз стало відомо, що разом з ним у профспілкуввійшли Феліпе Масса, Адріан Сутіл і новачок чемпіонату Себастьєн Буемі...

Педро де Ла Роса: "Тепер ми єдині. Участь у справахGPDA Льюїса, Феліпе й Адріана дуже важливо для нас, я радий, що до насприєдналися тест-пілот Крістіан Клін і новачок Себастьєн Буемі. Минулий рік бувскладним, особливо після відходу Феліпе, однак зараз він повернувся, васоціацію вступив Льюїс, і ми намагаємося переконати Райкконена - жаль, що покивін не з нами, але ми сподіваємося одержати його згоду.

Членство в GPDA дуже важливо для всіх нас. Ми боремося натрасі, але поза нею можемо спільно вирішувати проблеми, що виникають. Я вважаю,що сьогодні наша профспілка сильніше, ніж будь-коли ".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK