Мілевський: Ми знаємо, як обіграти ПСЖ

Мілевський: Ми знаємо, як обіграти ПСЖ
ФК Динамо

"Всі ретельно готуються до гри, розуміють всю ступінь її відповідальності, - розповів перед матчем Артем. - Знаємо, що буде повний стадіон, тому кожен з нас буде діяти з граничною самовіддачею. Ми всі хочемо перемогти".

"У нас достатньо майстрів, які можуть пробити здалеку і забити. Думаю, це один з наших козирів. Але у нас в наявності є й інші заготовки, за допомогою яких можна обіграти ПСЖ", - відзначив він.

"Звичайно, нам потрібно забивати, забивати і ще раз забивати. Плюс, трибуни будуть вести нас вперед", - заявив Мілевський.

Про динамівську атаку: "Буду говорити за себе. Було трохи важко в першому таймі, а після перерви розбігались, почали з'являтися деякі моменти. У Києві, думаю, ви побачите зовсім іншу атаку".

Про український півфінал: "Важке питання. Звичайно, ми в першу чергу думаємо про себе. Не хотілося б зараз нічого думати наперед і вгадувати. Головне, щоб ми завтра пройшли в півфінал".

Про Шахтар: "Так, мені б особливо не хотілося перетинатися з донеччанам. Ці ігри будуть якимись надприродними. Але, поживемо - побачимо".

Нагадаємо, що перший поєдинок чвертьфіналу Кубка УЄФА ПСЖ - Динамо завершився внічию 0:0.

Матч відбудеться в четвер, 16 квітня, в Києві.
Текстова он-лайн трансляція матчу на сайті uaSport.net.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK