Алонсо: Ми діяли наосліп

Алонсо: Ми діяли наосліп
AP
Фернандо Алонсо: "Нові деталі можуть серйозно змінитиситуацію, що й було доведено сьогодні - команда доробила машину, і ми відразудодали. Подивимося, з яким рівнем палива вийдуть на старт суперники, але уфіналі кваліфікації я почував себе досить комфортно, чого не було у двохпопередніх перегонах.

Вік-енд складається незвичайно: буквально ранком ми одержалиабсолютно нову машину й встигли проїхати на ній усього три швидких кола, томуперед кваліфікацією в нас залишалися певні сумніви. Ми діяли наосліп, незнаючи, як поведеться машина, але результат не розчарував.

Це добре мотивує всю команду, що в останні три-чотири тижніпрацював, не шкодуючи сил. Минулої ночі механіки спали всього пару годин, іпісля цього в гонщика немає права на помилку. Завдяки неймовірним зусиллямкоманди я можу бути задоволений швидкістю R29."

За словами дворазового чемпіона світу, відмова відвикористання KERS у Китаї пов'язаний з бажанням команди оцінити поведінкумашини без нової системи й деяких питань безпеки.

"Ми вже бачили, як KERS працює на різних автодромах -прийшов час випробувати машину без неї, - додав Фернандо. - Крім того, у Малайзії в систему потрапила вода, щомогло виявитися небезпечним, тому ми вирішили не використовувати її в ційгонці".

Нагадаємо, Себастьян Фетель у кваліфікації до Гран-прі Китаювиграв поул. Другим був Фернандо Алонсо. Третій - Веббер.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK