Володимир Кличко: Хея хочеться бити довго і від душі

Володимир Кличко: Хея хочеться бити довго і від душі
АР
Про суперника: "Я навіть радий, що обов'язкові захисти титулів на цей рік вже відпрацював і мав можливість вибору - адже повинен вчити наглих?! Ось як у хлопця голова закрутилася, сам не розуміє, що говорить і що робить. Ну і потім, не забувайте, що цей бій цікавий глядачам: Хей - відмінний боксер, він не даремно став абсолютним чемпіоном світу в першій важкій вазі".

Про хід майбутнього двобою: "Після всього, що було сказано і зроблено Хеєм, хочеться бити його довго і від душі. Сподіваюся, Девід впаде не відразу, чи зуміє відчути мої уроки в повній мірі. Це принципово важливо для мене самого - і, напевно, буде цікаво глядачам".

Про мрії: "Завжди мріяв провести бій на футбольному стадіоні - і дуже радий, що ця мрія близька до здійснення".

Про арену: "Взагалі-то спочатку наш поєдинок планувався в Лондоні, на стадіоні" Челсі ". Але сторона Хея, яка взяла це питання на себе, вирішити його не змогла. А коли ми стали шукати арену в Німеччині, то відразу зрозуміли: кращого стадіону "Шальке" нам не знайти. Ну і, звичайно, не останню роль зіграла місткість стадіону ".

Про тиск 60-тисячних трибун: "Я бився при 18 тисячах в Кельні нітрохи не гірше, ніж при десяти в Дортмунді. До речі, одного разу мені довелося виступати і перед 60 тисячами глядачів. Це було кілька років тому в Нью-Йорку, коли мене запросили на відкриття бейсбольного сезону зробити перший пітч за Нью-Йорк Янкіз. Я ніколи не грав у бейсбол, а тому три дні тренувався, щоб не знеславитися. Але ніякого тремтіння в колінах не було. І ще тоді я остаточно зрозумів: чим більше глядачів, тим вища мотивація, яку я відчуваю. А чим вище мотивація, тим краще я боксую ".

Про активний продаж квитків та майбутнє футбольного клубу Шальке: "Це, звичайно, дуже приємно. Це означає, що бій цікавий, що трибуни будуть заповнені глядачами - і якими глядачами! Шістдесят із лишком тисяч - і всі не замовкають ні на хвилину, підтримуючи свою команду. Сподіваюся, у моїх нових одноклубників - а я сьогодні офіційно став членом клубу Шальке - час невдач закінчилася. Ну і сам я постараюсь розгромити Хея так само впевнено. Хіба за таких вболівальників можна виступати погано".

20 червня в німецькому Гельзенкірхені, на стадіоні місцевої футбольної команди Шальке-04 Володимир Кличко проведе бій проти Девіда Хея.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK