Мерлені: До Олімпіади в Лондоні встигну ще дитину народити

Мерлені: До Олімпіади в Лондоні встигну ще дитину народити
АР
Спортсменка стверджує, що до Олімпіади 2012 року досить часу і для того, щоб навіть дитину народити та підготовку провести якісно.

"Найбільшою несподіванкою останнього Чемпіонату Європи для мене був виступ Каті Бурмістрової, - розповідає Ірина Мерлені. - Вона втретє стала чемпіонкою Європи, не дивлячись на те, що її давно вже списали з рахунків, говорили, що вона вже" відборолася". А Катя перемогла на континентальній першості. Вона переконала мене в тому, що я ще можу після танцювального проекту відпочити, народити дитину і встигну підготуватися до Лондону. Не варто скидати з рахунків людей, які ще прагнуть щось кому-то довести ".

За словами Мерлені, зараз вона повинна відпочити, а спортом буде займатися лише для того, щоб залишатися у формі. В іншому випадку існує небезпека передчасно вичавити із себе всі соки:
"Пригадую, перед Пекіном дуже хвилювалася з приводу свого виступу, була в прекрасній формі, але все одно, на тренуваннях спарингувала з важкими хлопцями, - каже спортсменка. - Потрібно було змагатися з суперниками своїй ваговій категорії, а я це робила з більш важкими опонентами. За одне тренування віддавала стільки сил, що їх можна було б віддати за весь місяць, і все було б добре. Була дуже виснажена, тому під час тренування травмовані. Наслідки цього пошкодження відчуваю до сих пор ".

Ірина Мерлені є Олімпійською чемпіонкою (Афіни, 2004), бронзовим призером Олімпіади (Пекін, 2008); чемпіонкою світу (2000, 2001, 2003), чемпіонкою Європи (2004, 2005).


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK