Роддік хоче побити рекорд Сампраса

Роддік хоче побити рекорд Сампраса
Reuters

Перша ракетка США, що займає на цьому тижні шосту сходинку світового рейтингу, вже двічі перемагав на турнірі в Індіанаполісі - в 2003 і 2004 р., і в разі своєї перемоги на турнірі в цьому сезоні зрівняється з уславленим американцем Пітом Сампрасом, який вигравав ці змагання три рази - у 1991, 1992 і 1996 р.

"Ми хочемо створити для своїх уболівальників найкращі умови. Однією з головних складових цього - дати їм зрозуміти, що їхні улюблені тенісисти приїдуть на турнір і будуть грати. Енді - улюбленець публіки в Індіанаполісі протягом вже багатьох років, і він не соромиться заявляти, що це один з його найулюбленіших турнірів.

Він лідер американського тенісу вже з 2002 року. Квитки на матчі розходяться не тільки тому, що він тенісист найвищого класу, але й тому, що він неповторний у поведінці на корті і завжди робить що-небудь веселе для публіки "- сказав директор турніру Кевін Мартін.

Призовий фонд турніру в цьому році становитиме рівно $ 600000 з яких переможець одиночного розряду отримає $ 93900, а також 250 рейтингових очок.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK