Алієв: Я - футболіст Динамо до 2011 року

Алієв: Я - футболіст Динамо до 2011 року
АР

Днями провідний гравець команди підписав нову угоду з клубом терміном на два роки.

"Рішення про продовження контракту було зваженим і обдуманим, - розповів Алієв. - Мене все влаштовує в Динамо, клуб постійно виступає, причому успішно, на високому рівні, тому вирішив нічого не змінювати у своїй кар'єрі. Тепер мій контракт з клубом розрахований до 2011 року, і я щасливий цьому".

Про зацікавлення з боку Вест-Хема: Зацікавлення з боку англійських клубів - не більше ніж чутка. Я - футболіст Динамо до 2011 року, і подібні пропозиції зараз мені нецікаві.

Про свою відсутність в Кривому Розі: "Я не полетів в Кривий Ріг через проблеми зі здоров'ям - мучили болі в спині. Кілька днів відпочинку пішли на користь, зараз зі мною все в порядку".

Про матчі з Кривбасом: "Нічого страшного не сталося. Зараз у нас дуже важкий графік, ми змушені постійно грати двічі в тиждень. Багатьом провідним гравцям не вистачає свіжості, так і фізичні можливості не безмежні. У будь-якому випадку, ми продовжуємо лідирувати в турнірній таблиці, і зробимо все, щоб в цьому сезоні стати чемпіонами".

Нагадаємо, що в неділю, 19 квітня, київське Динамо в гостях зустрічалося з криворізьким Кривбасом. Перемогу в матчі одержали господарі з рахунком 2:1.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK