Німеччина допоможе Україні з підготовкою до Євро-2012

Німеччина допоможе Україні з підготовкою до Євро-2012
АР

За його словами, враховуючи німецький досвід у проведенні масштабних змагань, на сьогоднішньому засіданні сторони погодилися, що є необхідність зробити рамкову угоду між Німеччиною й Україною щодо співпраці по Євро-2012. 

Віце-прем'єр зазначив, що такий документ буде розроблено згідно з моделлю угоди, яку Німеччина має з ПАР (німці допомагають господарям ЧС-2010 у підготовці до турніру).

Крім того, відзначив Немиря, є хороше підґрунтя для такої співпраці, оскільки ряд німецьких компаній вже беруть участь у будівництві стадіонів у Дніпропетровську, Києві й інших містах, розробляючи проекти спортивних арен. "Ми це цінуємо, оскільки це є заставою якості тих об'єктів, які будуватимуться німецькими фірмами або за їх участі", - заявив віце-прем'єр. 

Зі свого боку, керівник німецької делегації, державний секретар Федерального міністерства економіки і технологій Бернд Пфаффенбах, відповідаючи на питання журналістів, зауважив, що поки не можна говорити про якісь конкретні проекти.  

Поки, за його словами, досягнуто принципової домовленості, і найближчим часом німецькі фахівці вивчать і оцінять запропоновані українською стороною проекти, після чого відбудуться більш наочні переговори. 

Раніше повідомлялося, що Франція готова допомогти Донецьку в підготовці та проведенні чемпіонату Європи з футболу 2012 року.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK