Спартак просить порушити кримінальну справу за нацистський банер

Спартак просить порушити кримінальну справу за нацистський банер
news.nswap.info

"Учора ФК Спартак відправив офіційний лист на ім’я генерального прокурора Росії з проханням провести розслідування і порушити кримінальну справу проти осіб, що виставили в Казані банер екстремістського змісту. Дуже сподіваємося, що цього разу справі буде надано ходи. ФК Спартак зі свого боку готовий надати для розслідування всю наявну в його розпорядженні інформацію", - йдеться в офіційній заяві московського клубу. 

"РФС і футбольні клуби не можуть підміняти собою державу. Кримінальною справою повинні займатися правоохоронні органи. Це їх пряма конституційний обов'язок", - підкреслюється в повідомленні.

"Ще раз хочемо відзначити: ні до футболу, ні до Спартака, ні до його вболівальників цей банер не має ніякого відношення. ФК Спартак розцінює це як провокацію, спрямовану і проти клубу, і проти всього російського футболу", - йдеться в повідомленні Спартака. 

Нагадаємо, що під час матчу 6-го туру російської Прем'єр-ліги між казанським Рубіном і московським Спартаком на спартаківській трибуні був розгорнений банер із написом З ювілеєм, дідусю, маючи на увазі Гітлера, і зображенням свастики. 

Раніше повідомлялося, що московський Спартак був оштрафований на 500 тисяч рублів за образливий банер, який з'явився на стадіоні Лужники під час матчу російської Прем'єр-ліги з нальчикським Спартаком.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK