У Донецька найвищі шанси прийняти Євро-2012 - губернатор

У Донецька найвищі шанси прийняти Євро-2012 - губернатор
АР

"Ризик у будь-якій справі є, у тому числі й у цьому проекті наші ризики присутні. Але те, що ми зробили за ці роки і той досвід, який є, за моєю оцінкою - це менші ризики серед міст учасників", - зазначив Логвіненко. 

За його словами, в регіоні є дві проблеми, з яких існує відставання в підготовці до Євро-2012 - це готелі й аеропорт, де до цього часу не вирішено питання з інвестором для будівництва сучасного аеровокзального комплексу.

При цьому губернатор зазначив, що проблема необхідної кількості місць у готелях у Донецьку вирішується за рахунок інших міст - Маріуполя, Макіївки, Горлівки і так далі. Крім того, за словами Логвіненка, є домовленість по співпраці із Запорізькою областю, яка сприятиме Донецькій області в питаннях розміщення гостей і туристичних груп в п’яти- і чотиризіркових готелях. 

Союз європейських футбольних асоціацій (УЄФА) має намір 8 травня визначити чотири міста України, які прийматимуть фінал чемпіонату Європи з футболу в 2012 році. 

Раніше повідомлялося, що Донецьк має тільки 6% п'ятизіркових і 20% чотиризіркових номерів від тієї кількості, яка відповідає вимогам УЄФА.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK