Сьомін: Ніхто не хоче зупинятися на півфіналі

Сьомін: Ніхто не хоче зупинятися на півфіналі
АР

На спілкуванні з журналістами також був присутній захисник київського клубу Горан Саблич. 

"Півфінал говорить сам за себе, ніхто не хоче зупинятися, всі хочуть у фінал. Ми очікуємо напруженого матчу. Вся Україна чекає. Немає квитків, ажіотаж неймовірний, але в нас голови повинні бути холодні. У нас все живі-здорові, всі готові грати", - сказав наставник киян. 

"Ми завжди налаштовуємо гравців на те, щоб вони грали у футбол. Крім того, є футбольні правила. Не наш метод намагатися травмувати гравців суперника. Це виключено. Тим більше, судді в Кубку УЄФА дуже жорсткі, і фоли можуть призвести до видалень і поразок", - зауважив Сьомін.

"Перенесення кубкового матчу - це рішення двох команд. Це справедливо. Частота ігор для обох команд однакова. Ми весь сезон граємо через три дні на четвертий", - сказав тренер Динамо. 

"Ми розуміємо, що це півфінал, і ми хочемо пройти далі. Граємо вдома, тому результат має бути на нашу користь. Головне, щоб був добрий результат, хто заб'є, не має значення", - заявив Горан Саблич. 

"Сильні боки команди видно після гри, до гри ми їх вбережемо. Постараємося показати всі свої найсильніші боки", - додав захисник Динамо. 

Нагадаємо, що перший півфінальний поєдинок Кубка УЄФА Динамо (Київ) - Шахтар (Донецьк) відбудеться в четвер, 30-го квітня, в Києві на стадіоні Динамо ім. Валерія Лобановського. Початок о 19:30. 

Текстова он-лайн трансляція на сайті uaSport.net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK