Шовковський: Для нас головне, щоб ми пройшли далі

Шовковський: Для нас головне, щоб ми пройшли далі
ФК Динамо

"Головне, що ми граємо у півфіналі Кубка УЄФА, а хто наш суперник - Шахтар, Марсель чи інша команда - великого значення не має. Ми готуємося до матчу, хочемо показати свій рівень гри і довести, що не просто так дійшли до цієї стадії", - заявив він.

Про Шахтар: "Будь-який суперник, який дійшов до півфіналу, був би для нас найбільш небезпечним на цьому етапі. Не буду оригінальним, сказавши, що всі футболісти цієї команди досить високого рівня.

Команда не перший рік грає в нинішньому складі, всі прекрасно один одного знають і використовують свої сильні сторони. Когось виділяти, мабуть, не зовсім правильно. Звичайно, у Шахтарі є ключові фігури, але ті ігри, які ми переглянули, показали, що суперник грамотно взаємодіє як в захисті, так і в атаці. Так що сюрпризів можна очікувати від кого завгодно".

Про попередження: "Думаю, що для вболівальників і вас, журналістів, було б добре, якби трапилося щось подібне. Для нас же головне, щоб по сумі двох зустрічей ми пройшли далі".


Про шляхи до півфіналу: "Впевнений, що всі 30 футболістів Шахтаря скажуть, що їм було важче, а всі 30 динамівців - що нам. Я не думаю, що варто звертати велику увагу на ці висловлювання, в наприкінці, все буде видно на футбольному полі.

Про реалізацію пенальті: "Хороше запитання. Зараз піду заб’ю парочку".

Поєдинок півфіналу Кубка УЄФА Динамо - Шахтар відбудеться 30 квітня в Києві, початок - о 19:30.

Пряма текстова трансляція на uaSport.net.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK