Чигринський: Ми добре знаємо Динамо

Чигринський: Ми добре знаємо Динамо
Reuters

"Ми ж добре знаємо Динамо, - зізнається центральний захисник Шахтаря Дмитро Чигринський. – Так, як і вони нас. У будь-якому випадку для аналізу індивідуальної та командної гри переглядали відеозаписи зустрічей з їх участю. Якби, то сказати ... ознайомчого характеру" .

Про гру Динамо в майбутньому поєдинку: "Як по-іншому? Будуть грати в ту гру, яка приносить результат. Вони до будь-якого суперника так готуються, адже часто матчі проти різних команд серйозно один від одного відрізняються. Вивчають сильні-слабкі сторони суперника і відповідно підбирають ключі до них ".

Про сильні сторони Динамо: "Не хотілося б зараз про це говорити. Вони прекрасно знають, які плюси у них, які у нас і намагатимуться знайти вади, так само як і ми у свою чергу у них".

Про тактику в майбутньому протистоянні: "Якщо брати за сценарієм, важливо не пропустити і за можливістю забити в першому матчі.

Адже м'яч на виїзді - дорогого коштує. Але це розуміють і кияни, яким другий поєдинок грати в чужих стінах. Напевно суперник буде намагатися зробити доробок у домашній зустрічі при рідних вболівальників ".

Про стратегію Шахтаря: "Ми граємо в той футбол, який приносить результат. Як бути з Динамо? На стадії півфіналу Кубка УЄФА ніхто слова не скаже за гру, якщо вдасться досягти позитиву".


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK