Алієв: Реалізація шкутильгає

Алієв: Реалізація шкутильгає
ФК Динамо
"Звичайно, ми могли сьогодні забити більше, але не реалізували ті моменти,які створили. Нічого страшного", - зазначив Алієв.

Про напруженості у двобої:"Звичайно. Чемпіоном Шахтар вже не стане, у них залишилося тільки дватурніри - Кубок УЄФА і кубок України. Але ми теж просто так не здамося, будемоборотися за обидва ці трофеї".

Про помилки: "По-моєму, ніхтоне нервував, а те, що допускали помилки, - природно для кожного матчу. Якбиніхто не помилявся, жоден футболіст не грав би ні в" Динамо ", нів" Шахтарі ", а виступав де-небудь в Європі".

Про пропущений м'яч: "Мипропустили їх атаку. Шахтар по суті нічого не створив біля наших воріт, крімнеї. Це була наша помилка, за яку довелося поплатитися".

Про матч-відповідь: "Ми знаємо,що протистояння складається з двох матчів. З самого початку було зрозуміло, щовсе буде вирішуватися у відповідному двобої. Нічого страшного, що вдома зіграли1:1. У Києві з Валенсією був такий же результат, але в Іспанії завдяки нічиєї2:2 ми пройшли далі. І не треба робити з цього ніякої катастрофи. 1: 1 так 1:1,нічого страшного. У Донецьку головне зіграти в свою гру. Я думаю, ми виграємо іпройдемо далі в фінал.

Про нереалізіровані моменти: "Яне бачив, що біля мене нікого немає. Мені варто було розвернутися назад іподивитися, а я думав, що ззаду хтось є із суперників. Хлопці вже потімсказали, що я був один. Просто потрібно було розвернутися і спокійно вдарити. Реалізаціяшкутелягає".

Про заставу успіху у двобої-відповіді: "Приїхати, перемогти, після чогоготуватися до двобою в Стамбулі".

У четвер, 30 квітня, в Києві відбувся перший півфінальний поєдинок Кубка УЄФАміж Динамо та донецьким Шахтарем. В цілому, рівна гра вилилася в рівний рахунокна табло - 1:1.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK