Мілевський: Останні хвилин двадцять п'ять бігав практично на одній нозі

Мілевський: Останні хвилин двадцять п'ять бігав практично на одній нозі
АР
Про самопочуття: "Поки не дуже.Відчуваю дуже сильний біль. Останні хвилин двадцять п'ять я бігав практично наодній нозі".

Про травму:
"Не знаю, в такомуматчі хтось із тренерів міг би побачити мій стан і прийняти рішення з приводузаміни. Думаю, Кучер навмисне завдав мені травму - він навіть, за великимрахунком, не вибачився. Я не розумію таких дій ".

Про характер ушкодження: "Дужесильний вивих стегна".

Про участь в наступній грі: "Ядумаю, наші лікарі все зроблять, щоб я зміг зіграти".

Про результати матчу: "Якби б забив Алієв наприкінці, коли ми розіграли зним чудову комбінацію, і все було б по-іншому. Шахтар нічим не здивував.Можливо, нам трішки не вистачило сил і волі до перемоги, але, повторюсь, щоостанніх двадцять хвилин я грав на одній нозі. Будемо заліковувати рани і готуватисядо гри-відпові".

Про гру-відповідь: "Давайте доживе до 7-го травня, коли все вирішиться вДонецьку. У будь-якому випадку все вирішувалося б там. Сьогодні ми відігралиперший тайм, пропустили необов'язковий гол, але нічого страшного, ще позмагаємося.Буде цікава гра".

У четвер, 30 квітня, в Києві відбувся перший півфінальний поєдинок Кубка УЄФАміж Динамо та донецьким Шахтарем. В цілому, рівна гра вилилася в рівний рахунокна табло - 1:1.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK