Злива зашкодила старту першого в історії турніру ATP в Сербії

Злива зашкодила старту першого в історії турніру ATP в Сербії
serbiaopen.rs
З трьох запланованих матчів понеділка в основній сітці змагань не було зіграно жодного. У двох поєдинках Сем Куеррі (США) - Віктор Троїцький (Сербія, 5) та Філіп Крайінович (Сербія, WC) - Марсель Гранольерс (Іспанія) тенісисти так і не вийшли на корт.

А ось бельгійцю Крістофа Рохусу, посіяний тут 8-м, і французу Ніколя Девільлде трохи не вистачило часу для того, щоб завершити з'ясування відносин. Матч Рохус - Девільде був припинений через негоду за рахунку 6 / 3, 6 / 7 (7), 5 / 5 у третій партії.

Також через зливи на вівторок була перенесена і церемонія відкриття турніру, яка повинна була відбутися в понеділок о 19:30 за місцевим часом (20:30 мск).

Нагадаємо, що під першим номером у Белграді посіяний головний кумир місцевої публіки, третя ракетка світу Новак Джокович, сім'я якого і володіє правами на Serbia Open. Як й інші головні фаворити змагань, 21-річний Новак пропускає поєдинки стартового раунду.

Його суперник по другому колу визначиться в суперництві між співвітчизниками Янко Тіпсаревичем та аргентинцем Серхіо Ройтманом.

Другий номер посіву отримав хорват Іво Карлович. За вихід до чвертьфіналу він посперечається або з аргентинцем Бріаном Дабулом, або з чілійцем Ніколасом Массу.

Єдиний представник Росії на Serbia Open-2009 Ігор Андрєєв посіяний в столиці Сербії третім. У другому колі його чекає поєдинок або з володарем wild card, господарем корту Арсене Златановичем, або з тенісистом, який подолає кваліфікаційний відбір.

Призовий фонд Serbia Open-2009 становить ? 450000.
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK