Аршавін спрогнозував результат матчу Челсі - Барселона

Аршавін спрогнозував результат матчу Челсі - Барселона
Reuters

"У першому матчі Челсі показав нехарактерний йому футбол, але в цьому не було чогось надприродного: маючи в центрі таких гравців, як Ессьен, Лемпард і Баллак, можна зруйнувати гру будь-якого суперника.

У деяких англійських газетах Хіддінка потім найме в боягузтві звинуватили, але сам Гус спокійно відповів недоброзичливців: "Скажіть мені, а хто ще в цьому році не пропустив на Ноу Камп?"

"Можна було позмагатися з Барсою у відкритий футбол, але до чого це призводить, ми всі побачили в минулої неділі. Реал - не остання команда в світі - отримав у себе вдома 2:6. А 0:0 в будь-якому разі краще, ніж навіть 2:3 ", - розповів він.

"Природно, Барселона буде почувати себе куди впевненіше, ніж якби приїхала відразу після нульової нічиєї. Взагалі матч на Стемфорд Брідж буде дуже цікавим. Багато голів я в ньому не чекаю. І якщо Барса заб'ється, Челсі доведеться дуже непросто", - додав Аршавін.

"Всім відомо, що я люблю Барселону, але бажати поразки Гусу Хіддінку - вище моїх сил, навіть якщо б я захотів цього. Тому нехай буде так, як буде", - розповів Андрій.

"Прогноз на матч? Хочу побачити в ньому серію одинадцятиметровий. Це, правда, буде означати ще одну нульову нічию, але мені, тим не менше, хочеться, щоб все вирішилося в серії пенальті", - завершив він.

Нагадаємо, сьогодні, 6 травня, на Стемфорд Брідж відбудеться матч-відповідь і півфіналу Ліги Чемпіонів між Барселоною і Челсі.

Текстову трансляцію читайте на uaSport.net.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK