Фотогалерея: Бій у Вроцлаві. Віталій Кличко довів свою непереможність

Фотогалерея: Бій у Вроцлаві. Віталій Кличко довів свою непереможність
АР

Українець не лише захистив свій титул, а й зайвий раздовів, що на сьогоднішній день йому і його молодшому брату Володимиру немаєрівних у суперважкій вазі.

З перших же секунд поєдинку перевага була на боці Віталія.Бій з боку однозначно виглядав нерівним – Томаш Адамек, який перейшов усуперважку вагу із першої важкої, виглядав досить непрезентабельно поряд зукраїнським гігантом – поляк був на 15 см нижчий за нього і на 12 кг легший. Післябою Віталій на прес-конференції порадив своєму супернику перейти у попереднювагову категорію.

Адамек хоч і намагався швидко ухилятися від ударів Кличка,проте не завжди робив це успішно. Дуже тяжко польському боксеру довелося вже удругому раунді, але він зміг втриматися. Але вже у шостому раунді йомувідрахували нокдаун, а у десятому рефері зупинив бій, зважаючи на стан поляка.

ЗВіталієм під час брю стався лише один прикрий момент – коли він у 8-му раунді підчас атаки втратив рівновагу й упав на ринг.  

Після поєдинку у Вроцлаві старший з братівКличків має 43 перемоги у 45 проведених боях. Тепер він планує провести бій настадіоні Олімпійський у Києві влітку наступного року та зустрітися на рингу збританцем Девідом Хеєм.

Репортаж з останнього поєдинку 40-річного українськогобоксера дивіться у новій фотогалереї Новинаря.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK