Тренер Кличка: Хей - найпривабливіший суперник для Віталія

Тренер Кличка: Хей - найпривабливіший суперник для Віталія
Прес-служба братів Кличків

- Віталій Кличко з часом стає кращим. Вінпоказав те, що кінець його боксерської кар'єри ще не настав. Продемонструвавхорошу роботу ніг і був дуже швидкий. Віталій "убив", імовірно,швидшого Адамека, який за рахунок швидкісних якостей мав намір здолатиукраїнця.

- Кого б ви хотіли бачити наступним суперникомВіталія?

- Віталій вже сказав, що хотів би зустрітися зДевідом Хеєм. Я теж вважаю його найпривабливішим суперником для Кличка. Весьспортивний світ бажає бачити бій з ним, так само, як і падіння Хея на настилрингу.

Нагадаємо, в ніч на неділю, 11 вересня,відбувся поєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBCВіталієм Кличком і поляком Томашем Адамеком. Українець святкував перемогутехнічним нокаутом у десятому раунді.

Сам поляк після бою заявив, що Кличко був набагатосильнішим за нього.

Нагадаємо, нещодавно Володимир Кличко перемігбританця Девіда Хея і відібрав у нього пояс чемпіона за версією WВА. Пізнішеукраїнець заявив, що його не цікавить повторний поєдинок з британцем.

У свою чергу Віталій Кличко зазначив, що мігби зустрітися з Хеєм за умови, що до цього британець успішно повернеться наринг, здобувши кілька хороших перемог.

За матеріалами: SportBox.ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK