Валуєв їде в експедицію з пошуку снігової людини

Валуєв їде в експедицію з пошуку снігової людини
АР

Про це повідомляєофіційний сайт спортсмена.

Експедиціятриватиме два дні - 15 і 16 вересня.

 "Я їду в Гірську Шорію, тому що це дужекрасиве місце, про яке я багато чув, але жодного разу там не бував. Знаю кількакорінних жителів звідти, у першу чергу, звісно, боксера Юрія Арбачакова. Юра,до речі, розповів мені про передбачення шаманки про появу великої людини, якапринесе удачу Гірській Шорії. Приємно, що жителі подумали про мене. Удвічіприємно, що мене запросили особисто познайомитися з місцевими жителями ізвичаями цього регіону. Це цікаве місце з давньою історією та своєю особливоюаурою. Там досі сильні традиції та обряди і це вкрай цікаво. Гірська Шоріягідна зайняти місце серед найбільш незвичайних куточків світу", - сказавВалуєв.

ВІДЕО: Аршавін забиває пенальті Валуєву

За словамиспортсмена, його завжди цікавили легенди про снігову людину.

"Тепер проснігову людину. Історія пошуків снігової людини налічує не один десяток років.Свідчення того, що Єті існує з'явилися ще до революції. Я завжди цікавився цієютемою. Особливо спогадами Рерихів про стражів потаємних печер - снігових людей.Я належу до категорії людей , для яких краще один раз побачити, ніж тисячуразів почути. В експедицію я їду, щоб скласти власну думку про існуванняснігової людини в Гірській Шорії. Чи вірю я, що ми приїдемо і знайдемо її? Ми ждорослі люди. Це приблизно те саме, що з'їздити і відразу знайти Лохнеськечудовисько або відкрити Атлантиду. Спроби знайти снігову людину здійснюютьсясерйозними вченими і вже давно", - зізнався Валуєв.

Спортсмен додав,що хоче побачити снігову людину на власні очі.

"У Кемеровов цьому році пройде міжнародна конференція на цю тему, куди приїдуть вчені зусього світу. Швидше за все, диму без вогню не буває. Однозначно стверджувати,що цей феномен існує чи ні не може ніхто на сьогоднішній день. Я, як людина, яказвикла реально дивитися на речі, я їду побачити все на власні очі. Навіть утакі стислі терміни. Після закінчення експедиції я із задоволенням поділюсясвоїми знаннями про снігових людей. Я їду зі своїм улюбленим фотоапаратом ібуду абсолютно все фотографувати", - зазначив він.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK