Тренер ФК Копенгаген: Ми повинні бути обережні з Ворсклою

Тренер ФК Копенгаген: Ми повинні бути обережні з Ворсклою
ФК Ворскла (Полтава)

Жодним словом наставник Левів не дозволив собівказати на перевагу своєї команди над менш відомим у Європі опонентом з України,повідомляє прес-служба Ворскли.

"Завтра ми очікуємо хорошої гри, - сказавшведський наставник датського чемпіона. - Чекаємо цієї події з нетерпінням. Длянас дуже важливо вдало стартувати в цьому європоході, і перемогти. Будемонамагатися зробити все для цього".

- Не кожен данець знає про таку команду, якВорскла, як ви отримували інформацію про український клуб?

- Мій асистент Мартін Прінгл був в Україні, деспостерігав за їх грою, до того ж ми бачили записи кількох поєдинківполтавської команди, і так вивчали манеру її гри.

- Яке завдання стоїть перед вашою командою вЛізі Європи?

- Ми думаємо про те, щоб обов'язково вийти згрупи, і пройти якомога далі в цьому престижному турнірі.

- Містер Прінгл в інтерв'ю українськиммас-медіа відзначив сильний лівий фланг полтавської команди. Ви вже придумали,що з цим робити?

- Ми не можемо акцентувати увагу на однійпозиції або на одному гравцеві, тоді можемо втратити щось більше. Ворскласильна своїм колективом, і на це потрібно звернути увагу.

- Торік ви грали в Лізі Чемпіонів проти такихкитів європейського футболу, як Челсі, Барселона. Що думаєте про українськийфутбол і команду, яка фінішувала на шостому місці в минулому сезоні?

- Не потрібно порівнювати той і нинішнійперіод. Час вже минув, багато чого змінилося. Ворскла, як і багато українськихкоманд, грає в силовий футбол, і ми повинні бути дуже обережні в завтрашньомупротистоянні.

Нагадаємо, матч квартету В між Ворсклою і ФККопенгаген, який пройде в столиці Данії, обслуговуватимуть арбітри з Болгаріїна чолі зі Станіславом Тодоровим. Поєдинок відбудеться 15 вересня. Початок грио 20:00. Матч буде показаний каналом 2+2.

За матеріалами: СПОРт bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK