Авіакатастрофа під Ярославлем: Хокеїсти Carolina Hurricanes носитимуть нашивки в пам'ять про Вашичека

Авіакатастрофа під Ярославлем: Хокеїсти Carolina Hurricanes носитимуть нашивки в пам'ять про Вашичека
AP

Вашичек, який кілька років грав за Кароліну, перебувавна борту літака Як-42, на якому гравці ярославського Локомотива летіли доМінська і який розбився 7 вересня в Ярославській області.

Нагадаємо, з 45 людей, що перебували на борту,в живих залишився тільки бортінженер Олександр Сизов.

Протягом сезону-2011/12 гравці Кароліни будутьносити на ігрових светрах нашивку з цифрами 63 (ігровий номер Вашичека) начорному тлі, повідомляє офіційний сайт клубу.

Команда також вшанує пам'ять колишньогопартнера на першому матчі регулярного чемпіонату NHL проти клубу Тампа-Бей.Крім того, клуб планує повісити спеціальну пам'ятну табличку на місці Вашичекав роздягальні.

"Ми глибоко вражені тим, що Йозефа з намибільше немає, - сказав Рутерфорд. - Він зіграв величезну роль у становленнінашої команди в Північній Кароліні. Крім того, його поважали і любили всі. Цевеличезна втрата".

Вашичек провів у складі Кароліни 341 гру,відзначився 57 голами і 78 гольовими передачами. Двічі (2002 і 2006) він стававпереможцем Східної конференції, а в 2006 році виграв з Харрікенз Кубок Стенлі.

Чемпіона світу у складі збірної Чехії поховалив четвер. Проводити Вашичека в останню путь прийшли сотні людей, які зібралисяна батьківщині хокеїста в місті Гавлічкув-Брод.

Раніше повідомлялося, що на дев'ятий деньпісля загибелі гравців і тренерів Локомотива в авіакатастрофі під Ярославлем вселищі Туношна встановлено дубовий хрест заввишки п'ять метрів.

За матеріалами: Eurosport.ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK