Хей: Клички - фальшивки, що красуються на тлі мертвих стариганів, хворих і легковаговиків

Хей: Клички - фальшивки, що красуються на тлі мертвих стариганів, хворих і легковаговиків
allboxing.ru

- Ви дивилися бій Віталія Кличка з ТомашемАдамеком?

- Звичайно, разом з моїм тренером АдамомБутом. Я майже заснув, тому що бій був нудним. Єдиним цікавим моментом булопадіння Віталія у 8 раунді.

- Кличко переміг непереконливо?

- Хто вважає, що це виглядало переконливо, тойпросто лестить старигану. Насправді він виглядав дуже слабо. Він був повільним,у нього була відсутня концепція і пихтів він, як травневий жук. Видовища я непобачив, хоча Адамек був для нього дібраний на замовлення.

- Чому Ви так говорите?

- Адамек не прибирав голову, погано рухався іу нього була відсутня сила удару. Віталій взагалі-то кмітливий, він вибираєсобі тільки мертвих жертв: суперників типу Бріггса, які старі, хворі і давно нена піку, або подібних до Адамека, які через фізичні параметри не можуть з нимнічого зробити. Велике мистецтво - красуватися на тлі таких типів!

- Сказано жорстко. Навіщо Ви таке кажете?

- Я просто висловлюю свою думку. І я вважаю,що коли Віталій навіть не зміг послати на настил рингу Бріггса і Адамека, то цепросто доказ його нездатності. Це змогли навіть Чед Доусон і Стів Каннінгем,які зовсім не суперважковаговики. І нехай мені ніхто не розповідає, що уВіталія сильний удар. Це ж смішно.

- Противники Віталія вважають інакше.

- Вони не були серйозними суперниками. Кажуть,у Володимира вбивчий удар. Цей нібито кращий удар я витримав без проблем і безнайменшого збитку. Ці брати - пачка фальшивок. Я гарантую: мене удари Віталіятим більше не нокаутують.

- Тим самим Ви хочете бою з ним?

- Так, я готовий до нього.

- Тобто Ви не хочете закінчити кар'єру 13жовтня, коли Вам виповниться 31 рік? Ви заявляли про це раніше ...

- Хоча я і говорив, що хочу припинитибоксувати після 31 дня народження, але я ніколи не стверджував, що хочузакінчити кар'єру поразкою. Якби я виграв бій з Володимиром, я б точно припиниввиходити на ринг. Якщо ж Віталій занадто боязкий, щоб вийти на бій зі мною, тоя закінчу кар'єру 13 жовтня, як і вирішив.

- Ви думаєте, у Вас буде шанс в бою з ним?

- Я нокаутую його. Я розвалю його підборіддя,якщо він так само провокуюче буде виставляти його вперед, як це було в бою зАдамеком. Думаю, однак, Віталій буде тікати від мене.

- Ви відомий балакун - те ж саме Ви обіцялиперед боєм з Володимиром, проте нічого не сталося.

- Володимир теж тікав, коли я намагався битийого. Або ж він клінчував і тиснув мене зверху. На жаль, рефері дозволяв йомуробити все, це було нахабство. У Віталія шари міцніші, але і він заєць зачуханий.

- Ви провокуєте.

- Ще раз: я говорю Вам те, що думаю. У бою зВіталієм добре те, що він не буде намагатися клінчувати і тримати суперника,якщо той сильно б'є. Бій з Віталієм був би набагато більш захоплюючим.

- Ви ж як і Адамек вийшли з першої важкоїваги, тобто Ви набагато легший і менший за Віталія.

- Звичайно, фізично я в більш невигідномустановищі, але на відміну від всіх інших, у мене є разовий сильний удар. Я б'юсильніше, ніж обидва брати разом. Я набагато швидший, різноманітніший і в мененабагато-набагато складніше влучити.

- Віталій хоче Вас нокаутувати. Він сказав:"Коли Хей без свідомості буде лежати на настилі рингу, виправдатисязламаним пальцем не вийде".

- Тоді нехай зв'яжеться з моїм менеджментом і покладеконтракт в конверт. Контактні дані в нього є. Я його чекаю і викликаю на бій:Віталій, виходь, якщо ти чоловік! Мені все одно, де боксувати. Я зроблю це хочна місяці. Жоден бій у суперважкій вазі не викличе такого інтересу, як Хейпроти старого Кличка. Я - найбільш популярний суперважковаговик планети, і самезі мною заробляються хороші гроші.

- Коли можна розраховувати на бій?

- Володимир хоче боксувати в грудні, так що мимогли б вийти на ринг в лютому-березні. Це було б ідеально. Поки я не можу собіуявити, що Віталій знайде в собі мужність зробити це. Якщо ж це все-такистанеться, я гарантую, що зроблю пенсію. Після того він ніколи більше не будебоксувати і може зайнятися своєю політикою.

- Як би Ви розкручували бій з Віталієм?

- Багато слів для цього не знадобиться. Думаю,Ви знаєте приказку "Стару собаку не навчиш новим трюкам". Віталій -старий пес, по ідеї, йому час в будинок пристарілих боксерів.

Раніше Хей заявив, що не вірить, що ВіталійКличко - досить мужня людина, щоб боксувати з ним. Трохи пізніше британецьдодав, що старший Кличко - переляканий кролик.

Нагадаємо, в ніч на неділю, 11 вересня, відбувсяпоєдинок між чемпіоном світу в суперважкій вазі за версією WBC Віталієм Кличкомі поляком Томашем Адамеком. Українець святкував перемогу технічним нокаутом удесятому раунді.

Віталій Кличко заявив, що наступним бійцем, зяким він хоче вийти в ринг, є британець Девід Хей. Тренер Віталія Фріц Здунектакож вважає, що Хей є оптимальним суперником для Кличка.

За матеріалами: Allboxing.ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK