Президент Наполі: Ліга Європи нікому не потрібна

Президент Наполі: Ліга Європи нікому не потрібна
АР

Власник неаполітанського клубу виступає за радикальні перетворення в італійському футболі заради підвищення його рівня найближчим часом.

"Потрібно зменшити кількість учасників у Серії А з двадцяти до шістнадцяти. Я вже давно про це говорю. На мій погляд, сама система, коли кілька команд за підсумками сезону вилітають із Серії А в Серію Б, є божевільною. Я впевнений, що треба урізати число учасників чемпіонату до 16-ти, але зате зробити так, щоб ніхто не вилітав з вищого дивізіону. Розумніше буде, щоб найгірші команди у підсумковій таблиці замість цього платили штрафи", - заявив одіозний президент Наполі.

ВІДЕО: Президент Наполі втік на скутері з засідання італійської федерації футболу

Також де Лаурентіс пропонує революційні інновації в структурі єврокубків.

"Я б скасував Лігу Європи - вона нікому не потрібна і не приносить грошей. І Лігу Чемпіонів я б теж скасував, так як вона проводиться під керівництвом UEFA і клуби отримують лише десять відсотків від того прибутку, яка могла б у нас бути. Замість усього цього я б створив сильну Європейську Суперлігу з 40-ка клубів, по вісім найкращих команд від Італії, Німеччини, Англії, Іспанії і Франції ", - продовжив глава неаполітанського клубу.

ВІДЕО: Наполі грає внічию з МанСіті в Лізі Чемпіонів

Ауреліо де Лаурентіс, відомий італійський кінопродюсер, врятував футбольний клуб Наполі від банкрутства в 2004-му році. Дворазовий чемпіон Італії за борги був засланий в третій італійський дивізіон, але за кілька років під керівництвом де Лаурентіса зумів повернутися в Серію А. Сезон 2010-2011 Наполі завершив на третьому місці і завоював право брати участь у Лізі Чемпіонів.

За матеріалами:Football Italia
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK