Сабо: За чемпіонство, як і десять років тому, знову ведуть боротьбу лише Динамо і Шахтар

Сабо: За чемпіонство, як і десять років тому, знову ведуть боротьбу лише Динамо і Шахтар
AP

"Після десяти турів можна впевнено сказати, щов національній першості - навіть порівняно з останніми роками - мало що змінилося. Як і протягом першогодесятиліття цього століття, боротьбу за Чемпіонство ведуть лише дві команди -Динамо і Шахтар. Багато хто сподівався, що з приходом Рамоса в це протистояннявклиниться Дніпро, але, як бачимо, цим прогнозам поки не судилося збутися.

Я не маю права давати поради керівництву, алеочевидно, що куплені іспанцем футболісти так і не заграли. Зараз він запевняє,що колективу потрібні ще кілька людей. Ну, буде йому цих гравців, а що потім?Знову купувати? Особисто я впевнений, що Рамос просто обманює керівництвоДніпра.

Втім, не тільки дніпряни піднесли неприємнийсюрприз - продовжують засмучувати Карпати з Оболонню. Втім, невдачі Пивоварів ясписав би на звичайне невезіння - команда Ковальця заслуговує набагатобільшого, ніж образливий нуль у графі перемоги.

Серед приємних моментів нового чемпіонатуварто відзначити Кривбас. Мені дуже імпонує робота Максимова - впевнений, щоякщо цього тренера призначити наставником того ж Дніпра і надати йому умовиРамоса, він домігся б набагато більшого.

Втім, думати про єврокубки Кривбасу зарано -поки що команда не має достатньої кількості футболістів такого високого рівня.Хотілося б виділити і Олександрію - новачок Прем'єр-ліги показує непогану груі, впевнений, ще багатьом попсує нерви", - цитує Сабо СЭ в Украине.

Раніше відомий фахівець Йожеф Сабопроаналізував кадровий реєстр збірної України.

За матеріалами: Динамо Киев от Шурика


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK