Рабинович: Арсенал на Олімпійському збиратиме по 30-40 тисяч глядачів

Рабинович: Арсенал на Олімпійському збиратиме по 30-40 тисяч глядачів
turnir.ua

Рабинович зізнався, що його клуб ведепереговори щодо виступу клубу на головній арені країни - НСК Олімпійському,який відкриється 8 жовтня.

"Переговори йдуть на рівні комерційнихслужб і проходять досить успішно. Але ми хочемо обговорити з керівництвомОлімпійського цілий ряд питань, не пов'язаних тільки з грою. Дуже зацікавлені врозвитку нашого фан-руху, хочемо на стадіоні зробити офіс фан-клубу Арсеналу.

На матчі з Олександрією, за даними ПЛ, булиприсутні близько 13 тисяч уболівальників, а то й усі 15. На наш погляд, хорошавідвідуваність. І ми багато робимо для того, щоб на наші домашні матчі приходилоякомога більше вболівальників", - зазначив Рабинович.

Президент Канонірів вважає, що поки повний НСКАрсенал зібрати не зможе, однак планка у 30-40 тисяч глядачів столичній командізабезпечена.

 "Звичайно, відразу 70 тисяч на наші матчіне прийдуть. Але тисяч 30 глядачів ми будемо збирати. На останній матч, якийАрсенал провів на старому НСК Олімпійський проти Зорі, прийшли 40 тисяч уболівальників.І це стало результатом нашої роботи. Чого варта тільки одна цифра - ми провели18 концертів для наших потенційних уболівальників. Акції довелося припинитичерез те, що арену у нас забрали через реконструкцію і ми залишилися ні з чим.

Якщо у Львові або Дніпропетровську однакоманда, то і все місто буде ходити на її матчі... Але ж справа навіть не втому, що в Києві три клуби прем'єр-ліги. Подивіться на відвідуваність будь-якогоматчу у місті. У столиці з незрозумілих для мене причин відсутня футбольнааура. І ми намагаємося будь-якими методами ламати цю неприємну ситуацію",- сказав власник Арсеналу.

Нагадаємо, найближчий матч за Кубок Україникоманда Леоніда Кучука проведе на полі Оболоні.

За матеріалами: Чемпионат.com


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK