Офіційно: Раньєрі очолив Інтер

Офіційно: Раньєрі очолив Інтер
АР

Контракт з фахівцем укладений на два сезони -до 30 червня 2013 року.

"Всі в Інтернаціоналі з радістю вітаютьКлаудіо Раньєрі і його штаб, а також бажають всього найкращого", - сказанов повідомленні.

Раньєрі вже приступив до виконання своїхобов'язків. У четвер він проведе відкрите тренування Інтера. Його початок - о17:00 за місцевим часом (18:00 за Києвом).

У п'ятницю Раньєрі буде офіційно представленийяк новий головний тренер Інтера, а також проведе прес-конференцію, присвяченумайбутньому матчу Серії А з Болоньєю.

Нагадаємо, напередодні президент НераудзурріМассімо Моратті ухвалив рішення звільнити Джанп’єро Гасперіні. У трьох зігранихматчах Серії А під керівництвом останнього Інтер не здобув жодної перемоги, а востанній грі італійської першості поступився новачкові вищого дивізіону Новаріз рахунком 1:3.

Також Нерадзуррі в рамках групового етапу ЛігиЧемпіонів програли на своєму полі з рахунком 0:1 турецькому Трабзонспору.

Що стосується 59-річного Клаудіо Раньєрі, товін очолював Валенсію, мадридський Атлетико, Челсі і Ювентус. Останнім місцемроботи фахівця була Рома (2009-2011). У позаминулому сезоні Вовки підкерівництвом Раньєрі зайняли друге місце в Серії А, а також вийшла до фіналунаціонального Кубка, де поступилися якраз Інтеру.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK