Сьомін спростував продаж Динамо, а також порадів за Анжі та Жиркова

Сьомін спростував продаж Динамо, а також порадів за Анжі та Жиркова
fcdynamo.kiev.ua

Про чутки, що незабаром Динамо змінить власника: "Вперше чую. Одне знаю точно. Ігор Михайлович любить Динамо від усього серця. І витрачає на клуб свої особисті гроші. Поки футбол на рівні клубів приносить їхнім власникам збитки. Але у випадку з Суркісом Динамо - невід'ємна частина його життя".

ВІДЕО: Кубок України: Динамо не без проблем впоралося з Кременем. Огляд матчу

Про Анжі: "Ось команду купив Сулейман Керімов. Коли я був головним тренером збірної Росії, він нам теж допомагав. Це було в 2005 році, так що неправі ті, хто каже, ніби футболом Керімов зацікавився тільки зараз.

Він багато чого досяг у бізнесі, і тепер у нього одне із завдань у житті - добитися перемог зі своїм новим дітищем. Дивлюся телевізор - в Махачкалі стадіон завжди забитий. Але тепер Анжі приваблює людей так, що в Ростові і Краснодарі на нього збираються повні арени! Навіть у Москві на Спартак - Анжі народу прийшло куди більше, ніж ходять на звичайні домашні матчі".

ВІДЕО: Кубок Росії: Динамо й Анжі видали супервидовище

Про критику Анжі за дорогі придбання: "Так, Керімов чимало платить і купує зірок, але, будуючи команду з нуля, інакше великої мети не досягнути. При цьому у нього свої кошти, а не державні. І він має право вирішувати, кому яку зарплату платити".

Про те, що не вірив у перехід Ето'О в команду Керімова: "Спочатку, звичайно, ні. Але виявилося, що не буває нічого неможливого. І забивати камерунець відразу почав, і народ повалив на нього! О А щодо користі російському футболу - подивіться на блискучу гру Жиркова в останніх матчах збірної. Тож зі спортивної точки зору я Юрія прекрасно розумію".

Про правильність вибору Жиркова: "Скільки можна перебувати в запасі Челсі? У нас в Києві є гравці, які сидять два роки в резерві, гроші справно отримують і нікуди не хочуть йти. Такого я не розумію. А ось Жиркова - розумію. До того ж в Анжі він набрав ігровий ритм і весь час перебуває на очах головного тренера збірної".

Про збірну Росії: "Нестабільна. Немає тієї грайливості, яка була при Хіддінку. З ірландцями - дуже хороша гра, до того - гірше. Напевно, ще не прийшло друге покоління, яке має трошки освіжити команду. Підійде - буде краще.

Але по стратегії - нормально йдуть. Напевно, зараз і не обов'язкові красиві матчі. Вони потрібні будуть у наступному червні, коли збірна Росії сюди, в Україну, приїде. А в цьому ані найменших сумнівів у мене немає. Група не така вже видатна, і рівень майстерності у наших гравців значно вищий, ніж у суперників".

Про продовження контракту Діка Адвоката: "Потрібно подивитися, як закінчиться цикл. Вважаю, що у нас багато російських фахівців, які в змозі працювати на такому ж рівні".

Сьомін: Хотілося б бачити хоча б половину тієї кількості людей, що ходить на матчі Шахтаря

Раніше Сьомін розповів, що президент Динамо виписав величезні штрафи Алієву і Мілевському.

За матеріалами:Спорт-Экспресс в Украине
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK