В Україні наступний рік буде оголошений роком спорту

В Україні наступний рік буде оголошений роком спорту
AP

"У2011 році, незважаючи на кризу, ми збільшили витрати в бюджеті на 21%, довелидо 840 млн грн. На 2012 рік ми плануємо перевищити планку в 1 млрд грн івиділити майже 1 млрд 200 млн грн", - сказав він, виступаючи в п'ятницю вКонча-Заспі на засіданні оргкомітету з підготовки та участі українськихспортсменів в Олімпійських іграх і чемпіонатах.  

Він наголосив, що напередодні"олімпійського" 2012 року для підготовки українських спортсменів уряддодатково передбачив 90 млн грн.

Прем'єр звернув увагу всіх керівників,пов'язаних з підготовкою спортсменів до Олімпійських та Паралімпійських ігор,на необхідність докласти максимум зусиль для підготовки спортсменів.

Крім того, Азаров відзначив важливу рольспортивних досягнень у процесі популяризації здорового способу життя середмолоді.

"Не випадково прийнято рішення оголоситив Україні наступний, 2012 рік, роком спорту і здорового способу життя", -додав Азаров.  

Раніше президент НОК України Сергій Бубказаявив, що Україна має намір боротися за право проведення Олімпійських ігор2022 року. 

Крім того, НОК України підписав меморандум проспівпрацю з ОКР Росії. Також сторони домовилися про те, що Росія будедопомагати Україні в завоюванні права проведення Олімпіади 2022 року.

За матеріалами: Интерфакс-Украина


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK