Україна погодилася взяти участь в Олімпіаді-2012

Україна погодилася взяти участь в Олімпіаді-2012
НОК України

Це традиційна церемонія, яка відбуваєтьсякожного разу перед Олімпійськими іграми і є відповіддю на офіційне запрошенняМіжнародного Олімпійського Комітету (МОК) до участі спортсменів країни вголовних стартах чотириріччя.

Рівно за рік до старту Олімпійських ігор-2012,27 липня цього року, під час святкування річниці на Трафальгарській площі вЛондоні це запрошення пролунало від президента МОК Жака Рогге.

Прямо там, в центрі столиці ТуманногоАльбіону, відповідні документи були вручені Олімпійським комітетам Греції (країни,де зародилися Олімпійські ігри), Китаю (господаря минулої літньої Олімпіади), атакож господарям майбутніх Олімпійських ігор - Великобританії (Лондон-2012),Росії (Сочі-2012), Бразилії (Ріо-де-Жанейро-2016) і Південної Кореї(Пхенчхан-2018).

Національному олімпійському комітету України,як і решті НОК світу, відповідні запрошення були надіслані поштою зі штабу МОКу Лозанні. У свою чергу підпис президента НОК Сергія Бубки надокументі-відповіді свідчить про те, що наша Держава офіційно приймає цезапрошення і представить своїх спортсменів для участі в олімпійських змаганнях.

Підписане підтвердження буде направлено вМіжнародний Олімпійський Комітет до кінця вересня.

Нагадаємо, Ігри ХХХ Олімпіади відбудуться з 27липня по 12 серпня 2012 року. За два тижні напруженої боротьби спортсменирозіграють 302 комплекти нагород у 26 видах спорту (за класифікацією МОК).Участь у змаганнях вже підтвердили представники більше 200 країн земної кулі.

Спортсмени України вже завоювали понад 160ліцензій для участі в Олімпіаді-2012.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK