Рамос: Я був обурений роботою арбітра

Рамос: Я був обурений роботою арбітра
http://www.fcdnipro.ua

–Я думаю, що сьогодні був дуже рівний матч. Обидві команди прагнули перемоги. Мизнаємо, що це дуже принципове протистояння. Інтенсивно воно сьогодні булозіграно. Результат матчу було вирішено одним голом Металіста в кінці матчу.

Такожя думаю, що протягом 90 хвилин на полі відбулося чимало. Якщо українськийфутбол хоче бути шанованим у Європі, то допускати такий арбітраж, який бувсьогодні в матчі, не можна. Футбол – це професійний спорт. В якому безлічгравців бореться за результат і за його досягнення. І такі упереджені рішеннязмушують відходити в тінь український футбол як такий. Тому мене дивує, що вукраїнському футболі відбувається таке. І якщо ми хочемо, щоб він ріс, то цьогоне можна дозволяти.

–Ви часто виходили за межі тренерської зони – це були емоції?

–Я був обурений роботою арбітра [Олександра Дердо], тому я хотів бутимаксимально близьким до своїх футболістів, допомагати їм, злитися з ними, статиєдиною частиною, щоб перешкодити тому суддівству, яке сьогодні сталося, і якемене обурювало.

–Сьогодні в заявці не було Олійника. Що трапилося?

–У нас у складі понад 20 гравців, і в список на заявку потрапляють 18 осіб, і мивважали за потрібне, щоб на цей матч поїхали інші футболісти.

–Суддівським корпусом керує Колліна ...

–Саме так, ми знаємо, що Колліна – це арбітр з міжнародним авторитетом, людина,яка прекрасно знає, чим він займається, і він намагається покращити ситуацію вукраїнському футболі, і він сюди приїхав, щоб цим займатися.

–Коли ви спілкуєтеся з футболістами, скільки у вас перекладачів? Сьогоднісклалося враження, що вас вони абсолютно не розуміють.

–Є один перекладач, він поруч зі мною, і він допомагає мені порозумітися зросійськими футболістами, а з іноземцями я розмовляю англійською без перекладача.

ВІДЕО: У гонитві за лідерами. Металіст мінімально обіграє Дніпро

Нагадаємо,що в суботу, 24 вересня, відбувся принциповий матч між харківським Металістом ідніпропетровським Дніпром. Мінімальну перемогу відсвяткували харків’яни. Єдинийгол в матчі забив нападник Жовто-синіх Тайсон на 87-й хвилині.

Цікаво,що в неділю, 25 вересня, іспанському наставнику Дніпра Хуанде Рамосувиповнилося 56 років. Також варто зазначити, що протягом трьох років поспільХуанде Рамос йшов з трьох різних клубів одного й того ж дня: 26 жовтня(відставка у 2007-му в Севільї, звільнення в 2008-му з Тоттенхема і в 2009-му змосковського ЦСКА відповідно).

За матеріалами: ФК Дніпро


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK