Делегація УЄФА на чолі з Платіні прибуває в Україну

Делегація УЄФА на чолі з Платіні прибуває в Україну
АР

До складу делегаціїувійдуть генеральний секретар УЄФА Джанні Інфантіно, виконавчий директор UEFAEvents SA Девід Тейлор, комісар УЄФА Євро-2012 Жак Ламбер та операційнийдиректор UEFA Events SA Мартін Каллен.

Зукраїнської сторони гостей супроводжуватимуть віце-прем'єр-міністр України -міністр інфраструктури Борис Колесніков, президент Федерації футболу УкраїниГригорій Суркіс, директор турніру УЄФА Євро-2012 в Україні Маркіян Лубківськийта голова Національного агентства з питань підготовки та проведення Євро-2012 вУкраїні Володимир Ковалевський.

Упонеділок в першій половині дня Платіні відвідає Львів, а в другій половині дня- Донецьк і Харків. Увівторок він побуває в Києві. Увсіх містах передбачено спілкування президента УЄФА з представниками ЗМІ.

КерівникУЄФА огляне головні об'єкти інфраструктури і проведе наради з особами,відповідальними за підготовку до чемпіонату в містах, які прийматимуть матчітурніру. Головнуувагу він зосередить на стадіонах та аеропортах.

Крімтого, в Києві під головуванням Платіні відбудеться Наглядова Рада з підготовкиУкраїни до Євро-2012. Очікуєтьсятакож, що високу делегацію УЄФА прийме Президент України Віктор Янукович.

22вересня президент УЄФА заявив, що Україна і Польща впоралися з підготовкою дочемпіонату Європи з футболу 2012 року.

"Зсамого початку організація Євро-2012 була справжнім випробуванням для Польщі іУкраїни, і з цим випробуванням вони, безумовно, впоралися. Прогрес видно.Раніше ці країни ніколи не проводили у себе турніри такого масштабу, тому минадавали їм всіляку підтримку. Ми дужезадоволені і сподіваємося, що в 2012 році все буде гаразд", - сказав він,виступаючи на засіданні виконавчого комітету УЄФА в кіпрському місті Лімасолі.

Щена початку вересня віце-прем'єр Колесніков наголосив, що Україна готова доприїзду Платіні.

"Україніне буде соромно перед Платіні. Президент України ще півтора роки тому дав словоголові УЄФА щодо термінів підготовки об'єктів до Євро. І Президент, власнекажучи, на 100% слова дотримав. Ніяких критичних точок з підготовки об'єктівсьогодні немає", - сказав він.                                          

За матеріалами: Интерфакс-Украина


 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK