Гендиректор Анжі про фанів команди: Боляче отримати ніж у спину від тих, у кому не сумнівався

Гендиректор Анжі про фанів команди: Боляче отримати ніж у спину від тих, у кому не сумнівався
ФК Анжі

Свій коментар Ткаченко залишив у гостьовій книзіфанатського об'єднання Дика дивізія, потрапити в яку можна з офіційного сайтуАнжі:

"Почитав, послухав. Я вам ось що скажу.Те, що сьогодні зробили ви, без розбору - ДД, південна трибуна, акули, неважливо - це зрада. Зрада команди. Не конкретного гравця, гравців, тренера аботренерів. Це зрада команди. Ви - частина гри, частина команди, дванадцятийгравець. Так тоді і відповідальність лежить і на вас. Але замість того, щобгнати гравців вперед, замість того, щоб заводити стадіон, ви почали виноситивердикт, опускати великий палець вниз, як у гладіаторських боях, вимагаючидобити того, кому потрібна підтримка.

І хто знає, якби поводили ви себе по-іншому,може, забили б і третій. Але ви віддали перевагу більш легкому шляху, думаючи,що в клубі на вимогу трибун будуть міняти тренера! Цього ніколи не буде! Ніколирішення не будуть прийматися під тиском трибун! Так, ваші думки, ваші почуттянам важливіші від думок тисяч аналітиків і порадників, але доленосні рішення приймаютьсяне на емоціях, а з холодною головою. І, прошу вас пам'ятати, де команда була щезовсім недавно, всього рік тому. І подумати на дозвіллі, а чи вправі мивимагати крові тоді, коли шлях великого клубу тільки починається. Прикро іболяче отримати ніж у спину від тих, в кому не сумнівався і не озирався, будучивпевненим в тому, що там, за спиною, свої, і вони не зрадять..."

Нагадаємо, в вчора махачкалінський Анжі зіграввнічию з грозненським Тереком - 2:2.

За матеріалами: Газета.Ru


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK