Ігнатьєв: Маккабі набагато сильніше грає на своєму полі

Ігнатьєв: Маккабі набагато сильніше грає на своєму полі
ФК Динамо Київ

"Будь-якакоманда, яка грає в турнірі такого рівня, становить інтерес, певну цінність ізначимість. І це не просто красиві слова, тому що для того, щоб завоювати місцев Лізі Європи, потрібно докласти багато сил і вміння.

Якщо говорити про сьогоднішній стан Маккабі,то ця команда йде на першому місці в чемпіонаті Ізраїлю. Ми переглянули багатоігор (туди їздив Сергій Ребров і дивився три гри), і в нас про ізраїльтянцілковита інформація. Команда добре укомплектована, грає у футбол, я б сказав,дещо копіюючи Барселону, де головна цінність, в їхньому уявленні, - це контрольм'яча. Вони багато контролюють м'яч, практично його не віддають, з метою,мабуть, акумулювання нервової та фізичної енергії, а також пошуку помилок встані противника.

Є хороші футболісти у складі ізраїльськоїкоманди. Я думаю, що з урахуванням того, що погода зараз в Ізраїлі спекотна (до+30) і волога, нас очікує складний матч. До спеки звикнути й адаптуватисянеможливо, втім, вона однакова для обох команд.

На велике щастя, у нас, окрім Хачеріді, ніхтоне травмований, будемо грати найсильнішим складом.

- Недооцінки противника не буде? Відповіднаробота проведена?

- Звичайно. Ми проводили роботу в цьомунапрямку. Мені не хотілося б розкривати зараз, що конкретно ми робили, але уголовних напрямках ми в тренувальній роботі акценти розставили. Думаю, що граМаккабі для хлопців вже секретом не є.

- Чи можна говорити про те, що Маккабі вдомаграє набагато сильніше, ніж на виїзді?

- Я б не сказав, що це "домашня" команда, але думаю,що вдома вони дійсно грають сильніше. Матч з Бешикташем, який вони програли вгостях 1:5, свідчить якраз саме про це. Вдома ізраїльтяни більш мотивовані,більш по-хазяйськи розпоряджаються епізодами і набагато суворіше зазвичайграють в обороні, ніж це було в матчі з турками.

- Починає домашні матчі Маккабі, як правило,агресивно, тому важливо буде в цьому відрізку матчу строго зіграти в обороні?

- Звичайно. Це якраз була одна з тем бесідиЮрія Сьоміна з хлопцями", - додає Ігнатьєв.

Нагадаємо, сьогодні віце-чемпіони Українивилетіли до Ізраїлю. У складі команди Сьоміна є і Огнен Вукоєвич, який,ймовірно, все ж таки зможе взяти участь у матчі.

За матеріалами:

По материалам: Динамо Киев от Шурика

Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK