Наставник АЗ: Металіст не дозволяв нам добре грати у другому таймі

Наставник АЗ: Металіст не дозволяв нам добре грати у другому таймі
АР

"Я задоволений результатом. Я не задоволений грою в другому таймі. Те, що після перерви ми грали так - заслуга нашого суперника, який не дозволяв нам добре грати. Ми краще виглядали в першому таймі.

Це досить непоганий результат, з урахуванням того, що ми грали в гостях. Так, у першому таймі ми виглядали краще, нам вдалося перекрити всі зони, і ми не дали можливість супернику щось зробити. Наші захисники грали щільно, атакували суперника в момент прийому м'яча, і тому в них нічого не виходило в атаці. У другому таймі Металіст пыднатиснув, і наша гра вже не вдавалася, почали виникати моменти біля наших воріт. Небезпечний момент був, коли після штрафного м'яч потрапив у штангу, а незабаром нам забили.

ВІДЕО: Подвійний голландський. Святкування гола Металіста у ворота АЗ

ВІДЕО: Відлягло. Металіст зрівнює рахунок у поєдинку з АЗ

Слід врахувати і те, що ми грали з дуже сильною командою. Металіст - це команда європейського рівня. З урахуванням того, що це була гра на виїзді, ми залишаємося задоволені таким результатом.

ВІДЕО: АЗ відкриває рахунок у поєдинку з Металістом

Наша команда йде на першому місці, але це не означає, що ми будемо Чемпіонами у результаті, хоча, сподіваюся, що у верхній частині таблиці ми опинимося. Що стосується Металіста, то я думаю, що він у нашому чемпіонаті був би там же. Повторюся, Металіст - команда європейського рівня, в ній зібрані дуже хороші футболісти", - цитує Вербеєка офіційний сайт Металіста.

Нагадаємо, що в четвер, 29 вересня, у другому турі групового етапу Ліги Європи харківський Металіст вдома зіграв внічию з голландським АЗ.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK