Евертон можуть покарати за поведінку вболівальників у матчі з Ліверпулем

Евертон можуть покарати за поведінку вболівальників у матчі з Ліверпулем
АР

Підчас зустрічі, яка завершилася перемогою Ліверпуля з рахунком 2:0, в бік авторівзабитих голів Енді Керролла і Луїса Суареса летіли різні предмети. На останніххвилинах зустрічі, коли валлійський нападник Червоних Крейг Белламі пішов подаватикутовий, він звернув увагу лайнсмена, що в його бік кинули пляшку, яку він іпред’явив помічникові головного арбітра зустрічі Мартіну Аткінсону як речовийдоказ.

ВІДЕО: А чи був фол? Суддя видаляє з поля гравця Евертона в матчі з Ліверпулем

Якпідтвердили в FA [Футбольна Асоціація], після того, як вона отримає звіт реферіпро матч, усі згадані в ньому інциденти будуть ретельно вивчені, після чого ібуде ухвалено рішення про те, які кроки в цьому разі будуть доречними, алеможна припустити, що за поведінку вболівальників Евертону доведеться виплатитизначний штраф.

Іякщо такі дії вболівальників виправдання не мають, то як мінімум почуття шанувальниківІрисок зрозуміти можна – після того, як на старті матчу йшла рівна боротьба,яка обіцяла захоплююче протистояння протягом усіх 90 хвилин, вкрай спірневидалення Джека Родуелла за фол на Суаресі повністю змінило характер гри.

Прицьому дії Аткінсона явно не були послідовними: пред’явивши червону карткуРодуеллу, він згодом відкрито ігнорував куди більш очевидні порушення з бокугравців Евертона, і таких моментів можна було нарахувати чимало.

"Цевидалення вбило гру, – сказав після матчу наставник Евертона Девід Моєс, якого вминулому сезоні FA вже оштрафувала на £ 8 000 після того, як він ледь ненакинувся на Аткінсона з кулаками після завершення домашньої зустрічі зМанчестер Юнайтед. – Дуже багато говориться про дербі, підкати і видалення, алетут не було грубої гри".

ВІДЕО: Мерсисайдське дербі. Ліверпуль долає Евертон

Протевидалення, на думку Моєса, було не єдиним сумнівним рішенням Аткінсона в цьомуматчі.

"Ябув би розчарований, якби він призначив штрафний і пред’явив жовту картку, ібули б усі підстави запитати: "За що?". Проти Ліверпуля важко грати ів повному складі, і це була з самого початку складна гра. Після видалення Джекавона стала ще більш складною ", – зазначив Девід Моєс.

Нагадаємо,що в Мерсисайдському дербі, яке відбулося в суботу, 1 жовтня, Ліверпуль здолавЕвертон на його полі з рахунком 2:0. Детальніше про матч можна прочитати тут.

Заматеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK