Суперліга: БК Київ вирвав перемогу у видовищному матчі

Суперліга: БК Київ вирвав перемогу у видовищному матчі
Суперліга

Капітанська пов'язка, схоже, окрилила Артема Швеця, який у другому матчі поспіль став найрезультативнішим гравцем БК Київ, відзначившись 18 очками та 6 підборами, і допоміг своїй команді перемогти запорізький Ферро з рахунком 79-73.

Вболівальники, які зібралися цього вечора в Меридіані, стали свідками надзвичайно видовищного матчу, який тримав у напрузі з першої до останньої хвилини. Досить довго запорізькі баскетболісти трималися поруч із господарями завдяки триочковим кидкам, проте наприкінці поєдинку фірмова зброя не допомогло Ферро.

Натомість Київ, грою якого майстерно керували Деррік Зіммерман і Гері Ервін, вдало завершував більшість своїх атак, розтягуючи захист гостей, і отримавши нарешті заслужену перемогу.

ФОТО: Стартували. Українські клуби відкрили сезон Суперліги

Так, у підсумку, ще одним героєм вовків, крім Артема Швеця, став Деррік Зіммерман, який записав на свій рахунок 16 очок, 9 передач і 4 підбирання. Гері Ервін отримав 14 очок і 8 разів асистував партнерам. 10 очок і 6 підбирань на рахунку Вернона Гудріджа.

По 15 очок Ферро принесли Річард Гуін і Георгій Кондрусевич. Ренді Калпеппер став автором 14 очок. Майкл Девіс отримав лише 5 очок, однак зібрав 13 відскоків.

Нагадаємо, що на день раніше в поєдинках української Суперліги Будівельник розібрався з Галичиною, а Донецьк вдома програв Говерлі.

За матеріалами:Суперлига
Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK