Сабо: Молодіжний чемпіонат Європи показав, чого варті наші псевдо-зірки

Сабо: Молодіжний чемпіонат Європи показав, чого варті наші псевдо-зірки
ФК Динамо

"Ті гравці, чиї імена останнім часом були на слуху - Ракицький, Ярмоленко, Коноплянка - банально зупинилися в зростанні, перестали розвиватися. Великою мірою в цьому винні президенти їхніх клубів, які занесли їх у ранг зірок, встановили величезні зарплати. Ось вони і заспокоїлися", - вважає Сабо.

ФОТО: Кінець Всім сподіванням. Україна розгромно поступилася Іспанії і покинула Євро

Фахівець упевнений, що насправді справжній свій рівень молоді українські гравці показали на молодіжному чемпіонаті Європи в Данії, з якого збірна України безславно вилетіла.
 
"Ми поспішили, коли назвали їх головною перспективою для збірної. Молодіжний чемпіонат Європи в червні показав, чого вони насправді варті. Ось багато говорили, що деякі клуби готові за Коноплянку заплатити 50 млн доларів, але тепер буде щастя, якщо за нього хтось  викладе хоча б 5 мільйонів", - іронізує Сабо.
 
ВІДЕО: Євро-2011. Іспанія розгромила Україну

Тренер упевнений, що з 2006 року нічого не змінилося - футболісти, які називаються майбутніми зірками, моментально здають у грі.
 
"Те ж стосується і зірок "молодіжки" зразка 2006 року. Ті ж Алієв і Мілевський добре виглядають у чемпіонаті України, але на рівні збірної з'ясовується, що насправді не такі вже вони "зірки" і майстри. Я не можу сказати, що вони зовсім не намагаються, не намагаються викладатися, але вони не є великими гравцями. Невже ви думаєте, що якби на Заході справді цікавилися Мілевським, клуб не вів би переговорів про його перехід? Але переговорів немає! Є просто порожня балаканина", - говорить Сабо.

За матеріалами: Sportanalytic.com


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK