Звинувачений у педофілії український тренер знайдений мертвим в американській в'язниці

Український тренер з хокею Іван Правілов,якого звинувачують у педофілії, знайдений мертвим у своїй камері в американській в'язниці.
Звинувачений у педофілії український тренер знайдений мертвим в американській в'язниці
thephilanews.com

Про цеповідомляє в ніч на суботу агентство Associated Press. Тіло українця виявилиблизько 15:00 за місцевим часом. За попередніми даними, ув'язнений наклав насебе руки, призначено розтин.

48-річний Правілов, яким заснував в США власну хокейнушколу, був заарештованийв січні 2012 року в Філадельфії, штат Пенсільванія. Згідно з матеріаламисправи, 3 січня він привіз двох українських хлопчиків до себе у квартиру іпротягом ночі робив з одним із них розпусні дії. Як вдалося встановити, другому хлопчикуПравілов пізніше погрожував в роздягальні. Уполіцію звернулася сім'я зі штату Делавер, у якій підлітки жили під час візитув США.

З 1980-хроків до 2007-го Правіловбув тренером українського молодіжного хокейного клубу Дружба 78, а потімзаснував "унікальну хокейну школу" з тією ж назвою в США. Компаніязаймалася тим, що організовувала тренування для юних хокеїстів із США, з України і з інших країн.

Правілов перебував в ув'язненні, оскільки міг сховатися від слідства. 26 січняйому було висунуто звинувачення в перетині кордонів штату з наміром вчинити сексуальний злочин. Українець відмовився визнатисвою провину. Під час судових засідань він поводився досить жваво, зазначає агентство, і одного разу черезперекладача передав судді, що з тюрми не може зв'язуватися зі своїм адвокатом.

 


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK