Точний Хав'єр і надійний Хачеріді. Збірна сьомого туру Чемпіонату України

СПОРТ bigmir)net підбиває підсумки сьомого туру Чемпіонату України, складаючи символічну збірну.
Точний Хав'єр і надійний Хачеріді. Збірна сьомого туру Чемпіонату України
ФК Шахтар (Донецьк)

Збірна сьомого туру

Лаштувка (Дніпро) -Бутко (Іллічівець), Ракицький (Шахтар), Хачеріді (Динамо), Шевчук (Шахтар) -Ротань (Дніпро), Хав'єр (Металіст), Калініченко (Таврія), Кобахідзе (Арсенал) -Мораєш (Металург Донецьк) , Лисенко (Металіст)

Ян Лаштувка. Чеський воротарДніпра після жахливої ​​помилки в матчі з Говерлою став втіленням надійності. Усьомому турі він витягнув для своєї команди кінцівку зустрічі, коли Волинькинула всі сили на штурм дніпропетровських воріт.

Богдан Бутко. На груз Говерлою молодий захисник вийшов в статусі капітана Іллічівця. Довіру тренеравін виправдав сповна, проробивши величезний обсяг роботи як на своїй половиніполя, так і на чужій.

Ярослав Ракицький.Центральний захисник Шахтаря, чия участь у матчі проти Карпат була підпитанням, відіграв на високому рівні, перервавши не одну атаку львів'ян. Крімтого, зі своєї половини поля видав шикарний гольовий пас на Мхітаряна.

Євген Хачеріді.Пропускаючи єврокубкові баталії Динамо, Хачеріді відіграється на внутрішнійпершості. Цього разу захисник не дав розвернутися форвардам одеськогоЧорноморця, ідеально граючи у відборі і на перехопленнях. Був, правда, одинепізод, коли Євген начудив (втратив м'яч у простій ситуації), але на допомогуприйшли партнери по команді.

В'ячеслав Шевчук.Невтомний лівий захисник Шахтаря видав гольовий простріл на Дентіньйо, якийпоклав початок розгрому Карпат.

Руслан Ротань. Граючипрактично без замін, капітан Дніпра знаходить у собі сили цементувати центрполя практично в кожному матчі. Під час поєдинку з Волинню Ротань ще і гольовийпас віддав на Калініча.

Клейтон Хав'єр. Уматчі з Кривбасом бразилець відібрав у Хосе Соси функції диспетчера харківськихатак. Для початку сам рахунок відкрив, реалізувавши пенальті, а потімбезпосереднім чином взяв участь у голах Едмара і Марлоса.

Максим Калініченко.Півзахисник Таврії став найкращим у складі своєї команди в матчі протиАрсеналу. Постійно загострюючи ситуацію біля воріт Паньківа, Макс буввинагороджений трудовим голом. При цьому Калініченко міг стати автором дубля,але після його удару м'яч влучив у каркас воріт.

Сандро Кобахідзе.Якщо в команді Лужного виділявся Калініченко, то за канонірів запалювавКобахідзе. Його пас на Міколюнаса дозволив Арсеналу відвезти із Сімферополяпочесну нічию.

Мораєш. Гра форвардадонецького Металурга, який перейшов в УПЛ цього літа, не може не тішити новоготренера команди Юрія Максимова. У матчі із запорожцями бразилець і сам забив, іКазаряну допоміг.

Володимир Лисенко.Форвард не залишає спроб завоювати місце в основному складі Металіста. У гріпроти Кривбаса вихованець Динамо заробив пенальті, а також терзав своєюактивністю оборону криворізької команди, яка пропускала до цього матчу лише поодному голу.

За матеріалами: СПОРТ bigmir)net


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK