МанСіті запропонував 100 млн фунтів стерлінгів за трансфер Кака

МанСіті запропонував 100 млн фунтів стерлінгів за трансфер Кака
АР

Власник англійського клубу Манчестер Сіті, член королівської сім'ї емірату Абу Дабі Шейх Мансур бін Зайєд, статок якого оцінюється британськими ЗМІ у 15 млрд фунтів стерлінгів, має намір придбати півзахисника збірної Бразилії Кака за будь-яку ціну.  

Делегація Манчестер Сіті на чолі з виконавчим директором Гаррі Куком у вівторок провела зустріч з представниками Мілана стосовно придбання 26-річного футболіста. За трансфер найкращого гравця 2007 року англійський клуб, за інформацією ВВС, запропонував Мілану 100 млн фунтів стерлінгів, а самому футболістові пообіцяв зарплату у розмірі 500 тис. фунтів стерлінгів за тиждень.  

Манчестер Сіті відмовляється коментувати інформацію про трансфер: "Ми не хочемо займатися спекуляціями на тему того, хто може поповнити ряди нашого клубу, а хто ні", - зауважив представник городян.

Мілан, у свою чергу, не бажає розлучатися з гравцем, контракт якого з клубом розрахований до 2013 року, але, можливо, не зможе встояти перед такою значною сумою.  

Сам Кака раніше підкреслив, що хотів би залишитися в Мілані до завершення кар'єри, але також був би не проти виступати в англійській Прем'єр-лізі.  

Радник футболіста Діого Котчо зазначив, що амбіції, а не гроші стануть визначальним чинником для Кака. "Важливо, щоб клуб був у змозі конкурувати на рівних із кращими командами. Кака ніколи не погодиться на перехід до іншого клубу тільки заради грошей. Спортивна складова найважливіша", - наводить його слова Sky Sports.  

Кака (Рікардо Ізексон дос Сантос Лійте) перейшов до італійського Мілана з бразильського Сан-Паулу в 2003 році за 5 млн фунтів стерлінгів. У 224 матчах за Мілан Кака забив 86 голів, на його рахунку також 62 зустрічі й 23 голи за національну збірну Бразилії.  

Наразі найдорожчим трансфером в історії світового футболу є компенсація, виплачена Реалом Ювентусу за перехід Зінедіна Зідана в 2001 році, - 47 млн фунтів стерлінгів.


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK