Рабинович продав Арсенал заради президентства

Рабинович продав Арсенал заради президентства
Сегодня

Рабинович заявив, що дійсно продав київський Арсенал, але не Коломойському: "Дійсно, сьогодні завершена операція, подробиці якої я можу повідомити лише у загальних рисах. Київський Арсенал продано групі інвесторів. Але відразу хочу вам сказати: прізвище Коломойський там не фігурує". 

"Щодо прізвища нового президента клубу, воно знайоме майже всім жителям нашої країни, і гадаю, викличе велике пожвавлення. В одному впевнений точно: ця група і цей президент зуміють зробити головне - побудувати стадіон і базу для Арсеналу. Я вважаю, що він став одним з найбільш фінансово могутніх клубів України, і дуже радий тому, що передав його до більш ніж надійних рук", - заявив Вадим Рабинович. 

Екс-президент київського клубу назвав причини через які він продав Арсенал: "Причина одна-єдина - вважаю, що Прем'єр-лізі потрібне нове дихання, нові креативні підходи. У зв'язку з цим я ухвалив рішення балотуватися на посаду президента Української Прем'єр-ліги. На жаль, обов'язковою умовою для цього був продаж Арсеналу".  

Раніше повідомлялося, що за інформацією видання Чемпіон Вадим Рабинович продав клуб Арсенал Ігорю Коломойському.

За матеріалами ФК Арсенал


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK