Райкконен розповів про свою планету і брата-близнюка

Райкконен розповів про свою планету і брата-близнюка
АР

"Це вже мій третій сезон з командою Ferrari, і я повністю мотивований, я знову хочу перемагати, - сказав Кімі Райкконен. -" Минулий рік не виправдав моїх сподівань, особливо, у другій половині сезону. Але ми змогли багато чому навчитися".

Я прекрасно себе почуваю в Ferrari, інакше я б просто не перебував тут сьогодні. Я впевнений в тому, що я зробив правильний вибір, коли вирішив приєднатися до цієї команді. Майбутнє? У мене є контракт до кінця 2010 року. У певний момент по ходу наступного сезону я подумаю над цим питанням. Але я думаю, що Ferrari стане моєю останньою командою в Формулі-1 ". - Розповів пілот Скудерії. 

Наш президент пожартував, я можу запевнити вас, що я - це завжди я. У мене є брат, але він не виступає у Формулі-1


У журналістів було багато питань для Райкконена, деякі згадали розповідь Луки ді Монтедземоло про брата-близнюка Райкконена, який нібито виступав за Ferrari в другій половині минулого сезону. Хтось згадав слова Стефано Доменікалі про те, що Райкконен ізолювався від всіх на своїй власній планеті.

"Наш президент пожартував, я можу запевнити вас, що я - це завжди я, - відповів Райкконен. - У мене є брат, але він не виступає у Формулі-1. Що стосується моєї планети, то я можу сказати лише те, що мені подобається там і мені нема на що скаржитися. Але жарти в сторону, Стефано мав на увазі те, що мені подобається жити власним життям, і я намагаюся не потрапляти під вплив навколишньої реальності ".

Ferrari першою з команд Формули-1 представила громадськості новий болід F1. Вже в найближчий понеділок пілоти Скудерії приступлять до тестового заїзду.

За матеріалами: f1magazin.ru, Евроспорт.Ру


Не пропусти другие интересные статьи, подпишись:
Мы в социальных сетях
x
Для удобства пользования сайтом используются Cookies. Подробнее...
This website uses Cookies to ensure you get the best experience on our website. Learn more... Ознакомлен(а) / OK